Kiscsoportos, medical fitness órák

Kiscsoportos, medical fitness órák

A TripleX gerincközpontban lehetőség van kis létszámú, így nagyobb odafigyelést és jobban egyénre szabható gyakorlatvezetést biztosító órákon is részt venni. Így élvezheti a csoportos mozgás jó energiáit, de lehetőség van az egyéni odafigyelésre is. Ezeket az órákat gyógytornászok vagy TripleX trénerek tartják. A maximális létszám 6 fő, hogy a terapeuta/tréner tökéletesen figyelemmel tudja kísérni minden vendégünk munkáját és segíthessen, ha egyéni igényekhez kellene igazítani egy-egy feladatot.

Amennyiben gyógytornász terapeutánk úgy látja jónak, javasolhatja az egyéni kezelés mellett, után vagy helyett a célirányos, kiscsoportos foglalkozáson való részvételt, mely segíti a gyógyulást, felépülést, jobb közérzetet és a részvételi díja is kedvezőbb, mint az egyéni tornának.

Központunkban igénybe vehető medical fitness órák:

  • TripleX training® 15 hetes komplex gerincvédelmi program
  • TripleX stability – gerincstabilizáló tréning
  • fitmummy® pocakos torna
  • fitmummy® szülés utáni regenerációs tréning
  • gerincműtét utáni rehabilitációs torna

Bejelentkezés

A nagycsoportos órákra való bejelentkezéshez, kérjük, használja időpontfoglaló rendszerünket, melyet itt talál: IDŐPONTFOGLALÁS

A bejelentkezés törlésére legkésőbb az órakezdés előtt 4 órával van lehetőség.
4 órán belüli törlés vagy az óráról törlés nélküli távolmaradás esetén az óra díjának 100%-a a következő órán fizetendő.