Preventív, nagycsoportos, fittségi órák

Preventív, nagycsoportos, fittségi órák

Csoportos óráink mindegyike maximálisan gerinc- és ízületbarát.
Lehet úgy is izzadni, formálódni, erősödni, hogy közben biztonságban érezheted magad.
Nálunk nincs teljesítménykényszer, a biztonságos és biztos fejlődés a cél.
Többféle fittségi edzéssel várunk:

SpineUp! gerinctréning

Lágy zenék, kreatívan komponált, áramló gyakorlatsorok.

Erre az órára elsősorban hölgyeket várunk. A balettból, jazztáncból vett mozdulatokkal, kellemes lounge-zenékre komponált, esztétikus gyakorlatsorokkal dolgoztatjuk meg a gerincünket.

A tréning kiválóan alkalmas a civilizált (ülő) életmódból adódó gerincpanaszok (hát- és derékfájás, rossz tartás stb.) megelőzésére, megszüntetésére. Lényege a gerinc ízületeinek alapos átmozgatása, a gerinc működésében részt vevő izmok erősítése, nyújtása, a stabilitásért felelős mélyizmok trenírozása, az egyensúly fejlesztése. Nem csupán fejlesztő-gyógyító hatású, hanem tetőtől-talpig mindent megmozgat, erősít, karcsúsít, egyensúlyt és koordinációt fejleszt, valamint mentálisan is tökéletesen kikapcsol.

Aktív kismamáknak is jó szívvel ajánlom!

3D Yoga

Jógaóra modern kivitelben.

Tudatosan felépített, áramlásszerűen végzett gyakorlatsorokból álló óra, mely komoly terhelést jelent az izmoknak és tökéletes mobilizációt a fasciarendszernek. Mindezt maximális gerinc- és ízületvédelem mellett. Bár az óravezetés csendes, a mozgás üteme lassú, igazi kihívás végigcsinálni ezeket a gyakorlatsorokat. Teljes körű testedzés, fókuszban azért természetesen a gerinccel. Nincsenek extrém hajlékonyságot, ügyességet igénylő feladatok!

TripleX mobility

Egy teljes órás mobilizálás, mely során egyszerű, könnyen követhető gyakorlatokkal lazítjuk az izmokat, mobilizáljuk a fasciákat, ezzel elérve, hogy ízületeink újra az egészséges mozgástartományban mozoghassanak. A talajról, tehermentesített helyzetben indulunk, majd fokozatosan eljutunk a teljes testsúlyterheléses gyakorlatokig. Eszközözöket is használunk a jobb eredmény eléréséhez. A legtöbb mozgásszervi, ízületi probléma a kötött, rugalmatlan szöveteknek köszönhetően alakul ki hosszú távon. A mobilizálással felszabadítjuk a letapadt szöveteket és visszaadjuk testünknek a mozgás szabadságát. Hihetetlen gyors fejlődés, állapotjavulás figyelhető meg a mobilizáló gyakorlatok rendszeres végzésével.

Az ülő életmódot kiválóan kompenzáló óratípus. A derék- és nyakfájdalmakat hatékonyan csökkenti. Kezdőknek, derékfájósoknak, gyógytorna után lévő pácienseknek, kismamáknak is maximális biztonsággal végezhető óra.

TripleX drill

A gerincbántalmak kezelésére fejlesztett TripleX training csoportos óraváltozata, mely saját testsúlyos gyakorlatokat használ, azokat sorozatokká építve biztosítja az áramlásszerű testmozgást. Alapkoncenpciója, hogy mobilizáló, stabilizáló, egyensúlyt és koordinációt fejlesztő gyakorlatokat egyaránt tartalmaz, az összefűzött sorozatoknak és a beépített magasabb intenzitású részeknek köszönhetően a keringési rendszerre is jótékony hatású. Az egyes izomcsoportok terhelését váltogatjuk, így egy kiegyensúlyozott, nem savasító, jóleső fáradtságot okozó edzéstípus. A rengeteg mobilizáló és a stabilizáló gyakorlatoknak köszönhetően a deréktáji panaszok kezelésének egy modern, élvezetes, kihívást jelentő alternatívája.

Ha cipőben kényelmesebb számodra az edzés, ezen az órán viselhetsz benti cipőt.

Funkcionális köredzések

Egészséges, sokrétűen fejlesztő, változatos eszköztárral és gyakorlatanyaggal dolgozó edzéstípus. 5-6 állomást alakítunk ki, melyeknek feladatait megadott időn belül kell végezni, majd ezután továbbmenni a következő állomásra. Az egymás követő gyakorlatok más és más funkciót, izomcsoportot érintenek, így a túlsavasodást ki tudjuk küszöbölni, ezzel pedig segíteni a helyes mozgásmintákkal történő testedzést. A gyakorlatok között szerepelnek erőt, stabilitást, koordinációt fejlesztő, illetve keringésfokozó feladatok. Sok eszközt használunk, ennek köszönhetően színes, változatos óratípusra számíts. Mint minden óra a TripleX Gerincközpontban, ez is gerincfókuszú edzésforma a funkcionális tréninget kedvelőknek.

Ha cipőben kényelmesebb számodra az edzés, ezen az órán viselhetsz benti cipőt.

Bejelentkezés

A nagycsoportos órákra való bejelentkezéshez, kérjük, használja időpontfoglaló rendszerünket, melyet itt talál: IDŐPONTFOGLALÁS

A bejelentkezés törlésére legkésőbb az órakezdés előtt 4 órával van lehetőség.
4 órán belüli törlés vagy az óráról törlés nélküli távolmaradás esetén az óra díjának 100%-a a következő órán fizetendő.